Jette MullinkRecruiter-Overijsseljette@rhuis.nl0658886072LinkedIn

Jette werkt sinds oktober 2022 bij Recruitmenthuis als recruiter sociaal domein in Zwolle. In de afgelopen jaren heeft ze ervaring opgedaan binnen verschillende facetten van de jeugdzorg, zowel in gedwongen als vrijwillig kader. Toen Jette zich ging oriënteren op een nieuwe uitdaging, kwam ze in contact met Recruitmenthuis. Gesprekken volgde, enthousiasme werd gewekt en mooie mogelijkheden zijn ontstaan. Met haar ervaring binnen de jeugdzorg, hoopt Jette de inhoudelijke vertaling te maken naar het recruitment-vak.

Haar favoriete kernwaarde? Dat is werkgeluk. Jette: “Werkgeluk creëren vind ik een van de belangrijkste en leuke dingen om mij mee bezig te houden. Wanneer je gelukkig bent in het werk dat je doet, ervaar je meer voldoening en zal dit in zowel professioneel als persoonlijk vlak zijn vruchten afwerpen.”

Buiten werk om, is Jette veel buiten te vinden. Zo is ze regelmatig te vinden op de survivalbaan en wandelt ze graag. Tot slot geniet ze enorm van samenzijn met familie en vrienden en vindt ze haar uitlaatklep in theater en muziek.

Ken je deze collega’s al?
Mieke TamsmaAccountmanagerGroningenLinkedIn
Chris van DenderenRecruiterOverijsselLinkedIn
Frank GroenewegenRecruiterGelderlandLinkedIn