Jildou IdemaRecruiter-Frieslandjildou@rhuis.nl0622208308LinkedIn

Jildou heeft na de studie SPH binnen verschillende hulpverleningsinstanties gewerkt. Uiteindelijk is ze bij een overheidsinstantie aan het werk gegaan als coach in gespreksvaardigheden. Haar werkzaamheden bestonden uit een- op een coaching, verzorgen van trainingen en workshops en begeleiden van intervisie. Recruitmenthuis kwam op haar pad en daarmee is haar interesse gewekt in de arbeidsbemiddeling. Sinds maart 2023 is ze recruiter voor het Sociaal Domein in Friesland.

Haar favoriete kernwaarde? Jildou daarover: “Ik heb geen favoriet; interesse, maatwerk, energie en werkgeluk zijn voor mij vier waarden die ik zelf zoek in mijn werk en die ik graag uitdraag naar de collega’s in het werkveld. Ik geloof dat je met deze waarden het beste recept hebt voor een fijne carrière en dat dit uiteindelijk een mooie bijdrage levert op het persoonlijk vlak.

Jildou is in haar vrije tijd graag buiten; hardlopen, wielrennen, zwemmen of wandelen. En gezellig samen met vrienden en familie. Wanneer het zeilseizoen is begonnen spendeert ze haar tijd het liefst op de Friese meren of de grotere wateren. Om de balans erin te houden vind je Jildou een paar keer per week op een yoga matje.

 

Ken je deze collega’s al?
Jasper Kooistra Eigenaar / AccountmanagerGelderlandLinkedIn
Sven LandmeterAccountmanagerFrieslandLinkedIn
Sahar HassanzadahRecruiterOverijsselLinkedIn