Mieke TamsmaAccountmanager-Groningenmieke@rhuis.nl0610988519LinkedIn

Mieke is afgestudeerd als jeugdzorgmedewerker en heeft jaren gewerkt binnen het werkveld als jeugdconsulent en Wmo-consulent, een bekende binnen het Sociaal Domein dus. In deze periode heeft ze gewerkt via een detacheringsbureau waardoor ze bij verschillende gemeentes binnen heeft kunnen kijken en ervaring heeft opgedaan als gedetacheerde collega. Toch is ze altijd zoekende geweest wat nou echt bij haar past. In 2022 is ze gestart als Recruiter bij Recruitmenthuis en sinds 2023 is ze als Accountmanager Sociaal Domein Groningen aan de slag. Een domein waar ze geen afscheid van kan nemen en waarin ze haar werkzaamheden met veel plezier uitvoert.

Mieke haar kernwaarde? Werkgeluk. “Jezelf kunnen zijn en plezier in je werk vind ik erg belangrijk! Het is iets wat je namelijk een groot gedeelte van de week doet! Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je plezier hebt in je werk en waardering krijgt voor de werkzaamheden die je uitvoert je met positieve energie je week start en eindigt!

Mieke brengt graag tijd door met haar gezin. Daarnaast sport ze twee keer in de week en wandelt ze graag offroad door mooie bosgebieden. Ze kan niet goed stilzitten en geniet optimaal van een heerlijke borrel met haar familie en vrienden.

Ken je deze collega’s al?
Jasper Kooistra Eigenaar / RecruiterOverijsselLinkedIn
Linda SchurerRecruiterFrieslandLinkedIn
Fokko SybrandyEigenaar / RecruiterFrieslandLinkedIn