Nush van den BergRecruiter-Frieslandnush@rhuis.nl0682062612LinkedIn

Nush heeft een juridische achtergrond en is na haar studie Notarieel recht aan de Universiteit Leiden jarenlang met plezier werkzaam geweest bij diverse boutique- en Zuidaskantoren in Amsterdam. Voornamelijk binnen vakgebieden Real Estate en Dispute Resolution - Financial Litigation. Na de komst van haar eerste kindje en verhuizing naar Friesland was zij toe aan een nieuwe uitdaging waarbij werken met mensen voorop staat. Zij is dan ook met veel enthousiasme begonnen als Recruiter bij het Recruitmenthuis waarbij haar twee interesses samenkomen: een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen en resultaatgericht te werk gaan voor de beste match.

Zij herkent zich in alle vier de kernwaardes van het Recruitmenthuis: Energiek, Interesse, Maatwerk, Werkgeluk en is van mening dat de combinatie van deze kernwaardes een zeer authentiek fundament vormt voor zowel de ontwikkeling van onze kandidaten als de samenwerking met onze opdrachtgevers.

Nush spendeert haar vrije tijd met haar gezin en houdt zich daarnaast bezig met haar onderneming Heal Your Mind waarbij zij mensen met geleide meditaties, Reiki en NLP technieken helpt bij het vinden van balans en nieuwe mentale energie. Heal Your Mind is opgericht vanuit haar persoonlijke overtuiging dat ieder mens mentale self care verdient waarbij balans, kalmte en kracht hervonden kunnen worden van binnenuit: Mindset is everything.

 

Ken je deze collega’s al?
Edgar EilanderCorporate RecruiterFrieslandLinkedIn
Jan Jacob VeenstraEigenaar / Consultant fysieke leefomgeving GroningenLinkedIn
Romy Veenstra RecruiterGroningenLinkedIn