Nieuw bij Recruitmenthuis: traineeships

15-02-2023

Sinds 1 december zijn we gestart met het opzetten en ontwikkelen van traineeships. De trajecten zijn op maat samengesteld per functie bij de opdrachtgever. Op deze manier sluit het traject naadloos aan op de behoeftes van zowel overheid als trainee.

Over de traineeships
De traineeships bieden we aan in samenwerking met verschillende gemeentes, provincies en omgevingsdiensten. Je krijgt begeleiding op de werkvloer van ervaren professionals. Gaandeweg werken we aan jouw competenties en vakinhoudelijke kennis. Zo regelen we kennissessies, intervisies en trainingen voor je. Zodat jij volledig wegwijs bent binnen de overheid. Kortom: maatwerk met de mens voorop!  


Samen met ervaren vakspecialisten
Ervaren vakspecialisten werken samen met trainees aan de competentie ‘ontwikkeling’. Dit doen ze in een groep van maximaal vijf trainees op verschillende functies binnen verschillende domeinen. Daarnaast zijn ze bereikbaar voor eventuele vragen van trainees en organiseren ze intervisiebijeenkomsten.

Enthousiast?
Ben jij net (of bijna) afgestudeerd? Of lijkt het je leuk om je kennis & ervaring te delen met trainees? Neem dan contact op met Elisabeth Tonckens via traineeships@rhuis.nl of 06 82 86 94 76.