Publiek domein

Onze vacatures in het publiek domein zijn er voor iedereen die goed is in het regelen van zaken. Als professional in het publiek domein behandel je allerlei vragen en meldingen van inwoners, bedrijven en instellingen.

Werken in het publiek domein

Er zijn verschillende vacatures in het publiek domein. Bijvoorbeeld voor een managementassistent of projectondersteuner.

Werkzaamheden die thuishoren in de fysieke leefomgeving zijn bijvoorbeeld het aannemen van telefoontjes, administratie werkzaamheden en het ondersteunen van allerlei projecten.

Opleiding publiek domein
Als je wil werken binnen het publiek domein, dan is een geschikte opleiding handig. Vaak is dat een administratieve of secretariële opleiding. Een relevante opleiding is niet altijd van belang. Vertel ons over meer over jezelf en je droombaan en we kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.

Hoe helpt Recruitmenthuis jou aan een kandidaat of baan?
Wij maken ons hard voor een stabiele basis voor iedereen. Door de juiste mens op de juiste plek in het publiek domein. Ontdekken hoe we jou stabiliteit kunnen bieden? Bekijk dan de pagina voor professionals of de pagina voor werkgevers

Staat jouw droombaan hier tussen?

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures voor dit vakgebied.

Bekijk overige vacatures

Zo niet, helpen we je graag met zoeken

Wij staan voor

Energie
Interesse
Maatwerk
Werkgeluk