ZZP bij Recruitmenthuis

Bij Recruitmenthuis begrijpen we dat de wereld voortdurend veranderd. De ZPP-wereld groeit als nooit tevoren en wij zijn er trots op om dit te kunnen ondersteunen. Steeds meer professionals kiezen ervoor om opdrachten uit te voeren als zelfstandig ondernemer. De behoefte aan autonomie, gecombineerd met uitdagende opdrachten en de vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap faciliteren we dan ook graag. Bij Recruitmenthuis spelen we in op deze verschuiving op de arbeidsmarkt. We begrijpen dat traditionele carrièrepaden niet langer de enige optie zijn en we slaan dan ook graag een brug tussen de behoeften van ZZP’ers en de groeiende vraag van opdrachtgevers naar flexibele, hooggekwalificeerde professionals.

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Elke werkdag zijn we bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur.

Als onderdeel van Recruitmenthuis hoef je niet zelf te navigeren. Wij bieden ondersteuning en begeleiding om jou te faciliteren als zelfstandig ondernemer. Je hebt zelf de touwtjes in handen, je bepaalt zelf welke opdracht je aanspreekt en met welke klanten je samenwerkt. We hebben een groot netwerk, samenwerken met verschillende opdrachtgevers faciliteren we dan ook graag. En dit opent deuren naar nieuwe kansen, samenwerkingen en zakelijke relaties.  Onze expertise in detacheren gecombineerd met onze toewijding aan jouw succes, zorgt voor een optimaal gefaciliteerde opdracht. Bij Recruitmenthuis begrijpen we dat de keuze naar ZZP’er een persoonlijk en weloverwogen beslissing is. En dit faciliteren we dan ook graag!