Fysieke leefomgeving

Onze vacatures in de fysieke leefomgeving zijn er voor mensen die graag de leefomgeving wil behouden en verbeteren. Als professional in de fysieke leefomgeving draag je dus een steentje bij aan een fijne leefomgeving, via een gemeente, provincie of omgevingsdienst.

Werken in de fysieke leefomgeving

Er zijn verschillende vacatures in de fysieke leefomgeving. Bijvoorbeeld voor een vergunningverlener of een beleidsadviseur.

Werkzaamheden die thuishoren in de fysieke leefomgeving zijn bijvoorbeeld het inrichten van de leefomgeving of het meedenken over goede balans tussen stad en natuur waarbij je rekening houdt met alle wet- en regelgeving.

Opleiding fysieke leefomgeving
Wil je werken binnen de fysieke leefomgeving, dan is een geschikte opleiding handig. Bijvoorbeeld Fysieke Leefomgeving, Planologie of Omgevingsrecht. Een relevante opleiding is niet altijd van belang. Vertel ons over meer over jezelf en je droombaan en we kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.

Hoe helpt Recruitmenthuis jou aan een kandidaat of baan?
Wij maken ons hard voor een stabiele basis voor iedereen. Door de juiste mens op de juiste plek in de fysieke leefomgeving. Ontdekken hoe we jou stabiliteit kunnen bieden? Bekijk dan de pagina voor professionals of de pagina voor werkgevers.

Wij staan voor

Energie
Interesse
Maatwerk
Werkgeluk