Detachering

Ben je op zoek naar een professional voor een specifieke periode of opdracht? Dan is detachering een goede oplossing. Voor een afgesproken periode zijn onze collega’s direct inzetbaar, met de juiste kwalificaties en zonder lange termijn verplichtingen.

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Elke werkdag zijn we bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur.

Detachering betekent voor ons meer dan alleen het invullen van een tijdelijke opdracht. Het draait om het creëren van een omgeving waarin onze professionals gedijen. We bieden gerichte en persoonlijke begeleiding en hechten veel waarde aan ontwikkeling. We geloven in maatwerk, een stabiele basis. Zo kan de gedetacheerde collega zich volledig richten op de tijdelijke opdracht.

Als de samenwerking tussen beide partijen goed bevalt, is er de mogelijkheid om onze gedetacheerde collega kosteloos in dienst te nemen. Kortom, detachering gaat bij ons niet alleen over het invullen van een tijdelijke opdracht. Het gaat om het creëren van meerwaarde, het bieden van een stabiele basis, voor zowel onze gedetacheerde collega als de opdrachtgever.