Wij zijn Recruitmenthuis

Wij zijn Recruitmenthuis, een energiek detacheringsbureau. We leveren maatwerk, zijn geïnteresseerd en vinden werkgeluk belangrijk. Anders gezegd: bij ons staat de mens voorop. Een stabiele basis is waar we ons hard voor maken. Door de juiste mens op de juiste plek, in de verschillende domeinen en functies bij de overheid. Dat geeft stabiliteit: voor de inwoner, opdrachtgever en voor jou als professional.

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Elke werkdag zijn we bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur.

Persoonlijk en laagdrempelig

We vinden jou als persoon belangrijk. Daarom krijg je als collega een vast contactpersoon die regelmatig bij je langs komt en altijd voor je klaar staat. We hechten ook veel waarde aan ontwikkeling. Daarom organiseren we regelmatig kennissessies en krijg je een persoonlijk budget voor het volgen van cursussen en opleidingen. Onze HR adviseur kan je waar nodig helpen om te bepalen waar je ontwikkelingsbehoeften liggen. Gezondheid en vitaliteit dragen we een warm hart toe en organiseren daarom regelmatig workshops en sportclinics. Wij geloven dat jij je pas thuis kunt voelen op je werk als je lekker in je vel zit.

Wil je dat wij jou bellen?

Vul dan hieronder je gegevens in. We nemen dan binnen twee werkdagen contact met je op.

Gelijk solliciteren?

Dat kan! Check hier of je droombaan al tussen onze vacatures staat of doe een open sollicitatie.

Eerst weten met wie je te maken hebt?

Wij stellen ons graag aan je voor.