Werving en selectie Recruitmenthuis

Ben je als opdrachtgever op zoek naar een uitzonderlijk talent of een ervaren professional om direct binnen je organisatie te verwelkomen? Bij ons draait alles om het vinden en aantrekken van de professional die binnen jouw team past. Wij zetten ons in om de juiste match te vinden en gebruiken daarbij onze expertise, ervaring in recruitment en ons, door de jaren heen, opgebouwde netwerk.

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Elke werkdag zijn we bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur.

Onze missie gaat verder dan detachering; we streven ernaar om maatwerkoplossingen te bieden die perfect aansluiten op de behoeften en ambities van een team/organisatie. Bij ons staat de mens altijd voorop. We begrijpen dat het niet alleen gaat om het invullen van vacatures, maar om het verbinden van getalenteerde individuen/professionals die passen bij de kernwaarden en cultuur van een organisatie. We kijken daarom naast de cv’s naar de persoonlijkheid, kwaliteiten en drijfveren van professionals. Onze aanpak is gebaseerd op ontwikkeling. We geloven dat de professional niet alleen moet passen bij de huidige situatie, maar er ook gekeken moet worden naar de toekomst; voor zowel de professional als de organisatie. We kijken naar de initiële vereisten of zoeken naar de juiste persoon die het potentieel heeft zich te ontwikkeling. Hierbij ondersteunen we professionals in de verschillende fases van iemands carrière.