Traineeship bij Recruitmenthuis - Ontwikkel jezelf tot Professional binnen de Overheid!

Ben jij (bijna) afgestudeerd en klaar om jouw carrière binnen de overheid een vliegende start te geven? Recruitmenthuis biedt uitdagende traineeships aan voor junioren die hun eerste stap willen zetten binnen de (lokale) overheid. Bij ons staat jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal. Samen stellen we een gepersonaliseerd leerplan op dat jouw groei en ambities ondersteunt. Na slechts 18 maanden ben je opgeleid tot een vakbekwame professional binnen de gemeente of (lokale) overheid. Na deze periode zul je rechtstreeks in dienst treden bij de gemeente/opdrachtgever. Uiteraard kun je ook in dienst blijven bij Recruitmenthuis en je horizon verder verbreden doormiddel van nieuwe uitdagende opdrachten.

Meet weten?

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met onze coördinator traineeships Ilse van Zanden.

Wat bieden wij jou?

Leerplan op maat:
Bij Recruitmenthuis geloven we in maatwerk. Samen met jou stellen we een leerplan op dat is afgestemd op jouw talenten en ambities. Zo krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en je eigen carrière pad te bepalen.
Begeleiding door ervaren mentoren:
Tijdens de traineeship krijg je ondersteuning en begeleiding van ervaren mentoren binnen jouw vakgebied. Zij staan klaar om jou te coachen en te inspireren, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen.
Vaste contactpersoon:
Vanuit Recruitmenthuis krijg je een vaste contactpersoon die jouw aanspreekpunt is gedurende de hele traineeship. Bij hem/haar kun je altijd terecht met vragen en voor advies.
Intervisie en coaching:
Regelmatig zijn er intervisie- en coaching momenten waarin je kunt reflecteren op je voortgang en uitdagingen. Hierdoor blijf je steeds groeien en ontwikkelen.
Vakinhoudelijke trainingen en kennissessies:
Naast persoonlijke begeleiding bieden we ook vakinhoudelijke trainingen en kennissessies aan, waardoor je jouw expertise verder kunt uitbreiden.

Onder ons dak:

Bij Recruitmenthuis hechten we veel waarde aan het welzijn en werkgeluk van onze collega's. Wij creëren een werkomgeving waarin jij centraal staat. Hierbij houden we rekening met zowel de werksituatie als jouw privésituatie. Jouw werkgeluk en vitaliteit zijn voor ons essentieel.

Wij luisteren naar jouw verhaal en zijn geïnteresseerd in wie jij bent als persoon. Plezier en vertrouwen staan hoog in het vaandel bij alles wat we doen. Bij Recruitmenthuis werken we dagelijks aan perspectief voor de toekomst, niet alleen voor ons als organisatie, maar ook voor jou als individu.

Functievereisten:

Je bent (bijna) afgestudeerd en hebt een sterke interesse in werken bij de (lokale) overheid
Je hebt de ambitie om jezelf te ontwikkelen en te groeien als professional
Je bent leergierig, proactief en toont initiatief in het aanpakken van uitdagingen
Je hebt een sterke communicatieve vaardigheid en werkt graag in teamverband
Affiniteit met maatschappelijke vraagstukken en het streven naar een positieve impact zijn voor jou belangrijk

Cyclisch leren

Kort cyclisch leren is een vorm van leren waarbij er een continue wisselwerking is tussen het zetten van doelen, het uitvoeren, feedback vragen en evalueren. Competentiegericht leren kleden wij op deze manier in. Doelen worden met de trainee opgesteld tijdens POP-gesprekken. Deze doelen worden vastgelegd in het portfolio en gekoppeld aan opdrachten in de praktijk. De trainee gaat aan de slag en vraagt feedback aan collega’s, onder andere tijdens intervisiemomenten. Ontwikkelpunten legt de trainee vast in het portfolio. Leren door te doen. De voortgang wordt gemonitord aan de hand van beoordelingen door de opdrachtgever, intervisies en POP-gesprekken.

Competentiegericht leren

Competenties zijn te ontwikkelen. Bij de één zal dit sneller gaan dan bij de ander. Recruitmenthuis biedt de begeleiding die aansluit op de behoefte van de trainee. Competenties kunnen onderverdeeld worden in drie pijlers; attitude, vaardigheden en kennis. Recruitmenthuis helpt de trainees bij de ontwikkeling van vaardigheden die benodigd zijn. Daarnaast bieden we extra scholing wanneer er specifieke vakinhoudelijke kennis ontbreekt. Tijdens de werving kijken we naar de positieve attitude in leerbereidheid. Door coaching ondersteunen we dit gedurende het traineeship.

Testimonials

Thomas Kroon

Inmiddels ben ik een goed half jaar werkzaam voor Recruitmenthuis. Zij hebben mij enorm goed geholpen een baan te vinden die aansluit bij mijn interesse- en vakgebied bij een organisatie waar ik heel graag wil werken. Het is een hele mooie organisatie om voor te werken, met fijne mensen, die open staan voor een goed gesprek. Ze denken mee in wat goed bij jou past!

Bryan Bisschop

Ik ben blij met het Recruitmenthuis. De contacten tussen werkgever en werknemer zijn enorm warm. Wanneer je contact opneemt staan ze altijd voor je klaar! Ze zoeken de meest geschikte opdrachtgever die aansluit bij jouw wensen, persoonlijke ontwikkeling en loopbaan.

Jelte de Jong

Recruitmenthuis luistert naar de wensen van de medewerkers. De contactpersonen staan altijd open voor een gesprek, zijn toegankelijk en bereikbaar voor jou als medewerker! Opleidingen en kansen worden volop aangeboden. Dit biedt veel baanperspectief voor de toekomst. Jouw ontwikkeling staat centraal bij het Recruitmenthuis!

Fleur Lindeboom

‘Van student naar professional’, dat is waar Recruitmenthuis mij bij heeft geholpen nadat ik mijn studie heb afgerond. Zij hebben aandacht voor mijn persoonlijke ontwikkeling, zoeken de juiste match en zorgen ervoor dat je echt op je plek zit!

Thijs Riphagen

Het Recruitmenthuis heeft mij geholpen met het vinden van een nieuwe uitdaging. Zij hebben mij verder laten kijken dan wat ik vanuit school al wist. Door de goede begeleiding en de vriendelijke, open sfeer hebben zij mij het vertrouwen gegeven voor mijn verdere loopbaan. Recruitmenthuis komt snel in actie en is altijd bereikbaar voor vragen.

Ben jij er klaar voor?

Ben jij klaar voor deze unieke kans om jouw talenten te ontplooien en een waardevolle bijdrage te leveren aan de (lokale) overheid? Solliciteer nu voor ons traineeship en stuur je CV en motivatiebrief naar info@rhuis.nl. We kijken ernaar uit om jouw verhaal te horen en samen jouw toekomst bij Recruitmenthuis vorm te geven!

Wil je dat wij jou bellen?

Vul dan hieronder je gegevens in. We nemen dan binnen twee werkdagen contact met je op.