Recruitmenthuis 'Een stabiele basis voor iedereen'

Wij zijn Recruitmenthuis en bij ons staat de mens voorop. Een stabiele basis voor iedereen is waar we ons hard voor maken. Door de juiste mens op de juiste plek, in de verschillende domeinen en functies bij de overheid. Dat geeft stabiliteit: voor de inwoner, medewerker en opdrachtgever. Dát is onze impact.

Wat betekent dit voor gedetacheerde collega’s?
Een stabiele basis vormen wij gezamenlijk. Hierbij kijken we naar de werksituatie en houden we rekening met iemand zijn privésituatie.

Wij zijn geïnteresseerd in mensen en luisteren graag naar hun verhaal. Samen bekijken we hoe we mensen met passie en energie naar een succesvol en fijn leven kunnen begeleiden.  Werkgeluk is bij ons zeer belangrijk. Continue zijn wij in beweging om mensen waardering te geven voor hun werk. Vitaliteit van collega’s, plezier en humor in alles wat we doen staat voorop. Iedere dag werken we aan perspectief voor de toekomst.

Wat betekent dit voor opdrachtgevers?
Ook werken wij aan een stabiele basis voor onze opdrachtgevers. Door te luisteren hoe wij een juiste oplossing kunnen bieden voor onze opdrachtgevers. Hierbij is het uitgangspunt; leveren van maatwerk. Wij geloven dat maatwerk het juiste resultaat levert voor ieder vraagstuk. Onze interesse zit in ons werkveld en vakgebieden, fysiek domein, sociaal domein, het publieke domein en bedrijfsvoering. Wij ontwikkelen graag en werken daar iedere dag met veel energie aan.

Wij werken dagelijks aan een stabiele basis, voor inwoners, voor onze collega’s én voor onze klanten.

Dáár krijgen wij energie van!

Recruitmenthuis
De mens voorop

Maak kennis met al onze mensen!

Wij zijn Recruitmenthuis en bij ons staat de mens voorop. Een stabiele basis voor iedereen is waar we ons hard voor maken. Door de juiste mens op de juiste plek, in de verschillende domeinen en functies bij de overheid. Dat geeft stabiliteit: voor de inwoner, professional en voor de opdrachtgever.