Meta RoskamOffice Manageradministratie@rhuis.nl0617737788LinkedIn

Meta heeft na haar opleiding als management- & directiesecretaresse bij diverse internationale en technische bedrijven gewerkt. Als office manager is ze nu het eerste aanspreekpunt binnen Recruitmenthuis, zowel telefonisch als fysiek. Verder is ze verantwoordelijk voor alle organisatorische, administratieve en secretariële zaken. Daarnaast is ze betrokken bij diverse projecten en helpt ze samen verder te bouwen aan een stabiele basis voor iedereen waarbij de mens voorop staat.

Haar favoriete kernwaarde? Maatwerk. Meta daarover: “Ik geloof dat wij met maatwerk het verschil kunnen maken. Binnen mijn functie is geen dag hetzelfde en ben ik altijd opzoek naar het beste resultaat voor onze professionals, opdrachtgevers en mijn collega’s! Door maatwerk te leveren in zowel grote als kleine dingen maak ik het verschil, heb ik interesse in wat jou beweegt en zorgen we samen voor je werkgeluk.”

Als Meta niet aan het werk is, doet ze graag leuke dingen met familie en vrienden. Ze haalt energie uit een goed gesprek, vindt de juiste werk-privé balans belangrijk en geniet van de kleine dingen in het leven.

Ken je deze collega’s al?
Edwin HuizingaAccountmanagerFrieslandLinkedIn
Esmée WettingAccountmanagerFrieslandLinkedIn
Marijke ElzingaHR medewerker / SalarisadministrateurLinkedIn