Wij zijn Recruitmenthuis

Wij zijn Recruitmenthuis, een energiek detacheringsbureau. We leveren maatwerk, zijn geïnteresseerd en vinden werkgeluk belangrijk. Anders gezegd: bij ons staat de mens voorop. Een stabiele basis is waar we ons hard voor maken. Door de juiste mens op de juiste plek, in de verschillende domeinen en functies bij de overheid. Dat geeft stabiliteit: voor de inwoner, professional en voor jou als opdrachtgever.

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Elke werkdag zijn we bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur.

Detachering

Wanneer je voor een bepaalde periode op zoekt bent naar een professional, biedt detachering de uitkomst. Bij ons stopt het werk niet wanneer een professional aan de slag gaat, het begint dan juist. Wij geven onze professionals de juiste begeleiding op maat en vinden het belangrijk dat zij zich thuis voelen in hun werk en de kans krijgen om zich op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen. Wilt u de professional zelf in dienst nemen? Dan kunt u na een vooraf afgesproken periode de professional kosteloos overnemen.

Wil je dat wij jou bellen?

Vul dan hieronder je gegevens in. We nemen dan binnen twee werkdagen contact met je op.

Maatwerk

Naast arbeidsbemiddeling bieden wij ook maatwerk aan voor je organisatie. Hierbij kun je denken aan in house-recruitment, constructies bij grootschalige projecten en outsourcing van collega’s. Wellicht heb je een waardevolle professional waar tijdelijk geen werk voor is. Het doorlenen van deze professional kan dan de uitkomst bieden. Wij gaan voor je op zoek naar een opdracht bij een andere werkgever. De loonkosten mag je vervolgens bij ons in rekening brengen.

Werving & selectie

Zoekt u een professional om direct in dienst te nemen? Wij werven en selecteren de juiste professional voor je. Voor de werving maken wij gebruik van onze kennis, geavanceerd recruitmentsysteem en uitstekende wervingskanalen. Binnen een afgesproken periode leveren wij professionals aan die bij geschiktheid direct bij je in dienst treden.

Eerst weten met wie je te maken hebt?

Wij stellen ons graag aan je voor.