Van student naar professional

Bij Recruitmenthuis zetten wij ons in voor een stabiele basis voor iedereen. Door middel van deze basis willen we een (maatschappelijke) bijdrage leveren aan een toekomstbestendige overheid. Onze opdrachtgevers, (lokale) overheden, dragen bij aan een stabiele basis voor haar inwoners. Zo werken ze aan actuele thema’s zoals onder andere duurzaamheid, milieu, participatie en jeugdzorg.

Wij leveren onze bijdrage hierin door beginnend professionals, door middel van een traineeship, te ondersteunen in hun ontwikkeling in het werkveld. Tijdens dit traineeship streven we naar startklare professionals die rechtstreeks in dienst treden bij onze opdrachtgevers.

Maatwerk

Wij bieden maatwerkoplossingen voor het ontwikkelingstraject voor onze trainees. Samen met de opdrachtgevers stellen wij op basis van het functieprofiel een competentieprofiel samen. We meten de competenties bij de trainee door middel van een wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest. Samen kijken we naar de ontwikkelbehoefte van de trainees in vergelijking met het eerder opgestelde competentieprofiel.
 
We bieden competentiegericht leren aan in de praktijk, waarbij ervaren mentoren de trainees ondersteunen. Daarnaast werken de trainees aan verschillende portfolio opdrachten.

Door de evaluatiemomenten sturen we bij waar nodig in het leertraject. Zo bieden we maatwerk voor zowel trainees als opdrachtgevers.

Cyclisch leren

Kort cyclisch leren is een vorm van leren waarbij er een continue wisselwerking is tussen het zetten van doelen, het uitvoeren, feedback vragen en evalueren. Competentiegericht leren kleden wij op deze manier in. Doelen worden met de trainee opgesteld tijdens POP-gesprekken. Deze doelen worden vastgelegd in het portfolio en gekoppeld aan opdrachten in de praktijk. De trainee gaat aan de slag en vraagt feedback aan collega’s, onder andere tijdens intervisiemomenten. Ontwikkelpunten legt de trainee vast in het portfolio. Leren door te doen. De voortgang wordt gemonitord aan de hand van beoordelingen door de opdrachtgever, intervisies en POP-gesprekken.

Competentiegericht leren

Competenties zijn te ontwikkelen. Bij de één zal dit sneller gaan dan bij de ander. Recruitmenthuis biedt de begeleiding die aansluit op de behoefte van de trainee. Competenties kunnen onderverdeeld worden in drie pijlers; attitude, vaardigheden en kennis. Recruitmenthuis helpt de trainees bij de ontwikkeling van vaardigheden die benodigd zijn. Daarnaast bieden we extra scholing wanneer er specifieke vakinhoudelijke kennis ontbreekt. Tijdens de werving kijken we naar de positieve attitude in leerbereidheid. Door coaching ondersteunen we dit gedurende het traineeship.

Testimonials

Thomas Kroon

Inmiddels ben ik een goed half jaar werkzaam voor Recruitmenthuis. Zij hebben mij enorm goed geholpen een baan te vinden die aansluit bij mijn interesse- en vakgebied bij een organisatie waar ik heel graag wil werken. Het is een hele mooie organisatie om voor te werken, met fijne mensen, die open staan voor een goed gesprek. Ze denken mee in wat goed bij jou past!

Bryan Bisschop

Ik ben blij met het Recruitmenthuis. De contacten tussen werkgever en werknemer zijn enorm warm. Wanneer je contact opneemt staan ze altijd voor je klaar! Ze zoeken de meest geschikte opdrachtgever die aansluit bij jouw wensen, persoonlijke ontwikkeling en loopbaan.

Jelte de Jong

Recruitmenthuis luistert naar de wensen van de medewerkers. De contactpersonen staan altijd open voor een gesprek, zijn toegankelijk en bereikbaar voor jou als medewerker! Opleidingen en kansen worden volop aangeboden. Dit biedt veel baanperspectief voor de toekomst. Jouw ontwikkeling staat centraal bij het Recruitmenthuis!

Fleur Lindeboom

‘Van student naar professional’, dat is waar Recruitmenthuis mij bij heeft geholpen nadat ik mijn studie heb afgerond. Zij hebben aandacht voor mijn persoonlijke ontwikkeling, zoeken de juiste match en zorgen ervoor dat je echt op je plek zit!

Thijs Riphagen

Het Recruitmenthuis heeft mij geholpen met het vinden van een nieuwe uitdaging. Zij hebben mij verder laten kijken dan wat ik van ik vanuit school al wist. Door de goede begeleiding en de vriendelijke, open sfeer hebben zij mij het vertrouwen gegeven voor mijn verdere loopbaan. Recruitmenthuis komt snel in actie en is altijd bereikbaar voor vragen.

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met Elisabeth Tonckens.

Wil je dat wij jou bellen?

Vul dan hieronder je gegevens in. We nemen dan binnen twee werkdagen contact met je op.