Traineeship

Bij Recruitmenthuis zetten wij ons in voor een stabiele basis voor onze collega’s, opdrachtgevers en de maatschappij. Bij ons staat de mens voorop. Onze opdrachtgevers, (lokale) overheden, dragen bij aan een stabiele basis voor haar inwoners door de brug te slaan tussen beleid en uitvoering. Wil jij een bijdrage hieraan leveren en daarnaast werken aan jouw toekomst als professional?

Wij bieden een maatwerktraject aan in de vorm van een traineeship. Hierin werken we gezamenlijk aan jouw competenties, vakinhoudelijke kennis én ga je direct aan het werk. Je wordt begeleid door ervaren mentoren die jou wegwijs maken binnen de overheid. Dit doen we niet alleen door coaching, maar ook door intervisiebijeenkomsten, ontwikkelingsplannen en portfolio opdrachten. Daarnaast bieden we cursussen, trainingen en scholing aan.

Arbeidsvoorwaarden

Binnen 12-18 maanden ben jij volledig opgeleid als professional binnen de (lokale) overheid
Vakinhoudelijke trainingen
Kennissessies
Intervisies
Coaching door ervaren mentoren uit het werkveld
Contract voor onbepaalde tijd
Leaseauto + tankpas die je ook privé mag rijden
Laptop en telefoon van Recruitmenthuis
Salarisindicatie: € 2.640,- tot € 2.939,- (o.b.v. 36 uur, inclusief een eindejaarsuitkering)
Testimonials

Thomas Kroon

Inmiddels ben ik een goed half jaar werkzaam voor Recruitmenthuis. Zij hebben mij enorm goed geholpen een baan te vinden die aansluit bij mijn interesse- en vakgebied bij een organisatie waar ik heel graag wil werken. Het is een hele mooie organisatie om voor te werken, met fijne mensen, die open staan voor een goed gesprek. Ze denken mee in wat goed bij jou past!

Bryan Bisschop

Ik ben blij met het Recruitmenthuis. De contacten tussen werkgever en werknemer zijn enorm warm. Wanneer je contact opneemt staan ze altijd voor je klaar! Ze zoeken de meest geschikte opdrachtgever die aansluit bij jouw wensen, persoonlijke ontwikkeling en loopbaan.

Jelte de Jong

Recruitmenthuis luistert naar de wensen van de medewerkers. De contactpersonen staan altijd open voor een gesprek, zijn toegankelijk en bereikbaar voor jou als medewerker! Opleidingen en kansen worden volop aangeboden. Dit biedt veel baanperspectief voor de toekomst. Jouw ontwikkeling staat centraal bij het Recruitmenthuis!

Fleur Lindeboom

‘Van student naar professional’, dat is waar Recruitmenthuis mij bij heeft geholpen nadat ik mijn studie heb afgerond. Zij hebben aandacht voor mijn persoonlijke ontwikkeling, zoeken de juiste match en zorgen ervoor dat je echt op je plek zit!

Thijs Riphagen

Het Recruitmenthuis heeft mij geholpen met het vinden van een nieuwe uitdaging. Zij hebben mij verder laten kijken dan wat ik van ik vanuit school al wist. Door de goede begeleiding en de vriendelijke, open sfeer hebben zij mij het vertrouwen gegeven voor mijn verdere loopbaan. Recruitmenthuis komt snel in actie en is altijd bereikbaar voor vragen.

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met Elisabeth Tonckens.

Wil je dat wij jou bellen?

Vul dan hieronder je gegevens in. We nemen dan binnen twee werkdagen contact met je op.