Jasper Kooistra Eigenaar / Accountmanager-Gelderlandjasper@rhuis.nl0612176955LinkedIn

Jasper is ooit begonnen bij de Luchtmobiele Brigade en daarna overgestapt naar de detachering. Daarin heeft hij nu ruime ervaring als eigenaar, vestigingsmanager en adviseur. Hij is in de regio Overijssel en Gelderland verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van locatie Zwolle en is elke dag actief om Recruitmenthuis nog verder op de kaart te zetten.

Zijn favoriete kernwaarde? Energiek! Jasper daarover: “Ik neem mijn team en gedetacheerde collega’s graag mee in m’n energie en enthousiasme. Want ik geloof in mensen waar de energie vanaf spat. Dit werkt aanstekelijk en zorgt voor veel werkplezier. Werk moet naast uitdagend ook leuk zijn, want wie wil er nu niet van en naar zijn werk gaan met een lach op zijn gezicht?”

Als Jasper niet aan het werk is, kun je hem thuis vinden bij zijn gezin of bij vrienden waar hij graag een biertje mee doet. Ook kun je hem buiten op de Veluwe vinden voor een hardloopsessie of op de mountainbike. Een hardlooptip: doe eens een trailrun of een marathon in Schotland!

Ken je deze collega’s al?
Mirjam van der VegtRecruiterGroningenLinkedIn
Chris van DenderenRecruiterOverijsselLinkedIn