Sabrina KoopmanAccountmanager-Overijsselsabrina@rhuis.nl0682058244LinkedIn

Sabrina heeft een HBO diploma Makelaardij. Haar passie lag echter meer bij mensen dan bij huizen. En zo kwam ze terecht in het uitzenden/detacheren van talent binnen de overheid. Sabrina is als accountmanager fysieke leefomgeving in Zwolle verantwoordelijk voor het werkgebied Overijssel, Flevoland en een stukje Gelderland. Voor Sabrina is dit een functie waar zij enorm veel energie van krijgt en waarin zij haar kwaliteiten goed kan inzetten!

Haar favoriete kernwaarde is dan ook Energiek. Sabrina: “Ik zit vol levenslust. Hierdoor zet ik mij graag efficiënt in voor mijn werk en mijn omgeving! Een echte aanpakker vol met humor! Ik heb een sterke dadendrang en onderneem voortdurend actie, ook al zitten de omstandigheden soms niet mee. Ik ben een enthousiaste en gedreven accountmanager, en altijd op zoek naar de juiste match tussen de vraag vanuit onze opdrachtgevers en onze gedetacheerde collega’s.”

Sabrina heeft een Franse moeder en Nederlandse vader, wat resulteert in een bourgondische levensstijl. Ze houdt van veel gezelligheid, drankjes doen, uiteten gaan, dansen/festivals, reizen, koken en heeft een brede muzieksmaak. Daarnaast staat Sabrina ook nog 3 á 4 keer per week in de sportschool.

Ken je deze collega’s al?
Tom NoevermanAccountmanagerGroningenLinkedIn
Janco GraafsmaAlgemeen directeurLinkedIn
Frank GroenewegenRecruiterGelderlandLinkedIn