Sabrina KoopmanAccountmanager-Overijsselsabrina@rhuis.nl0682058244LinkedIn

Sabrina is in het bezit van een afgeronde HBO Makelaardij opleiding. Haar passie lag echter meer bij mensen dan bij huizen. Dit resulteerde in vele jaren werkervaring met het uitzenden/ detacheren binnen de overheid!  Sabrina is Accountmanager Fysieke Leefomgeving in Zwolle en verantwoordelijk voor het werkgebied, Overijssel, Flevoland en een stukje van de kop van Gelderland. Voor Sabrina is dit een functie waar zij enorm veel energie van krijgt en waarin zij haar kwaliteiten goed kan inzetten!

Haar favoriete kernwaarden is dan ook “Energiek. Ik zit vol levenslust. Hierdoor zet ik mij graag efficiënt in voor mijn werk en mijn omgeving! Een echte aanpakker vol met humor! Ik heb een sterke dadendrang en onderneemt voortdurend actie, ook al zitten de omstandigheden soms niet mee. Ik ben een enthousiaste en gedreven Accountmanager, die altijd opzoek is naar de juiste match tussen de vraag vanuit onze opdrachtgevers en onze gedetacheerde collega’s".

Sabrina heeft een Franse moeder en Nederlandse vader, wat resulteert in een bourgondische levensstijl. Ze houdt van veel gezelligheid, drankjes doen, uiteten gaan, dansen/ festivals, reizen, koken en heeft een brede muzieksmaak. Daarnaast staat Sabrina ook nog 3 a 4 keer per week in de sportschool.

Ken je deze collega’s al?
Jasper Kooistra Eigenaar / RecruiterOverijsselLinkedIn
Linda SchurerRecruiterFrieslandLinkedIn
Sven LandmeterAccountmanagerFrieslandLinkedIn