Naomi van ElkHR Managernaomi@rhuis.nl0640706713LinkedIn

Na haar Master Human Resource Management aan de RUG heeft Naomi bij verschillende kleine en grotere organisaties gewerkt waarin ze zich heeft ontwikkeld tot een ervaren HR-professional. Als HR Manager is ze verantwoordelijk voor alle facetten die bij het HR-vak horen waarin verzuim, persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit, de diverse cao’s waarin Recruitmenthuis opereert en het schrijven van beleid centraal staan.

Haar favoriete kernwaarde? Maatwerk. Naomi daarover: “Vanuit mijn functie vind ik het belangrijk om maatwerk te leveren. Ieder persoon heeft andere behoeftes en door deze behoefte te bepalen kan je ervoor zorgen dat je een uniek plan ontwikkeld m.b.t. ontwikkeling, verzuim, vitaliteit o.i.d. wat bij de desbetreffende persoon past. Door maatwerk te leveren, zorg ik ervoor dat eenieder zich gezien en bovenal gehoord voelt.”

Als Naomi niet aan het werk is, is de kans groot dat ze in haar tuin bezig is (tuinieren of met fam/vrienden borrelen) of met een backpack op haar rug een stukje van de wereld aan het verkennen is. Daarnaast is ze ook geregeld op de tennisbaan of in de sportschool in een yoga houding te vinden.

Ken je deze collega’s al?
Marijke ElzingaHR medewerker / SalarisadministrateurLinkedIn
Jasper Kooistra Eigenaar / RecruiterOverijsselLinkedIn
Linda SchurerRecruiterFrieslandLinkedIn